• 28.11.2012.
    Shell je najveći isporučilac maziva na svetskom tržištu
    Sa 13% učešća u 2011 godini Shell je najveći isporučilac maziva na ...

  • 24.10.2012.
    Platts Top 250 Global Energy
    Za samo godinu dana MOL je napredovao za 40 mesta na Platts ...
SRPS ISO 9001:2008 SERTIFIKAT SRPS ISO 14001:2005 SERTIFIKAT IZJAVA O POLITICI KVALITETA

Mašinska ulja

Shell Vitrea ulja su nelegirana mašinska ulja koja su veoma otporna na starenje, sa odličnim niskotemperaturskim osobinama i viskozitetno-temperaturskim osobinama. Nema tendenciju ka stvaranju smola i lakova.

 

Shell Morlina ulja su kvalitetna solventno rafinisana hidraulična ulja koja se koriste u cirkulacionim sistemima. Sadrže aditive koji doprinose poboljšanoj oksidacionoj stabilnosti i zaštiti od habanja i korozije. Shell Morlina ulja odlično odvajaju vodu, koja može dospeti u cirkulacioni hidraulični sistem. Shell Morlina ulja niže viskozitetne gradacije koriste se za podmazivanje vretena brzorotirajućih mašina, srednje viskozitetne gradacije koriste se kao hidraulična ulja kod sistema koji ne zahtevaju antihabajuće aditive, dok se najviše viskozitetne gradacije koriste za podmazivanje lako i srednje opterećenih reduktora.

 

Shell Vexilla ulja su visoko kvalitetna ulja koja se najčešće koriste u tekstilnoj industriji.

 

Shell V-Oil 1404 je specijalno ulje za kalibraciju pumpi visokog pritiska.

 

Shell Vitrea Oil

Upotreba, opis i specifikacije: Posebna, otporna na starenje, nelegirana mineralna mašinska ulja, sa niskom temperaturom stinjavanja i dobrim viskozitetno-temperaturnim osobinama. Namenjeno je za manje opterećene cilindrične i konusne zupčanike, lančane prenose, klizne i valjkaste ležajeve, kao i za sva  mesta ...


 1  2  3  4 > >>

Ukupno: 4  Prikazano: 1 - 1
Triton oil