• 28.11.2012.
    Shell je najveći isporučilac maziva na svetskom tržištu
    Sa 13% učešća u 2011 godini Shell je najveći isporučilac maziva na ...

  • 24.10.2012.
    Platts Top 250 Global Energy
    Za samo godinu dana MOL je napredovao za 40 mesta na Platts ...
SRPS ISO 9001:2008 SERTIFIKAT SRPS ISO 14001:2005 SERTIFIKAT IZJAVA O POLITICI KVALITETA

Shell

Široki spektar visokokvalitetnih Shell reduktorskih ulja obezbedjuje sigurno podmazivanje u svim uslovima rada. Formirani uljni film je izuzetno otporan na visoke pritiske, udarna opterećenja kao i na povišenu temperaturu koja se može javiti na mestima kontakta.

Shell Omala su visoko kvalitetna mineralna reduktorska ulja sa EP aditivima koja pružaju najviši stepen zaštite zupčastih parova od procesa habanja. Namenjena su za podmazivanje svih mehaničkih industrijskih zupčastih parova sa najvišim statičkim i dinamičkim opterećenjem. Shell Omala ulja su izuzetno termički stabilna, što doprinosi postojanosti i dugotrajnosti maziva, neutralna su prema obojenim materijalima,dobro izdvajaju vodu.Na FZG testu podnosi preko 12. stepena opterećenja.

Shell Omala HD ulja su specijalno formulisana ulja na sintetičkoj osnovi, namenjena podmazivanju zatvorenih reduktora koji su izloženi visokim radnim temperaturama i udarnim opterećenjima.Odlične je nosivosti, omogućava superiornije podmazivanje u odnosu na mineralna ulja, izutetne termičke i oksidacione stabilnosti što obezbedjuje dugotrajnost ulja i siguran rad sistema. Štiti od korozije i kompatibilno je sa reduktorskim uljima mineralnog porekla. Shell Omala HD je zvanično preporučeno od strane Flender AG. Specifikacije: ISO 12925-1 Cat.CKT, ANSI/AGMA 9005-D94, US Steel 224, David Brown S1.53 101.

Shell Tivela su sintetička reduktorska ulja sa specijalnom formulacijom i paketom aditiva koji obezbedjuju izuzetnu oksidacionu i termičku stabilnost. Na bazi poliglikola, namenjena za visoko opterećene reduktore koji rade u uslovima visokih temperatura ( do 200 0C) i najvećih udarnih opterećenja. Ne treba ga koristiti kod bronzanih legura koje u svom sastavu sadrže aluminijum. Zadovoljava ISO 12925-1 Type CKE specifikacije.

Shell Malleus GL predstavljaju specijalna maziva na sintetičkoj osnovi, namenjena za podmazivanje otvorenih prenosnika i čeličnih užadi izloženih ekstremno teškim uslovimaopterećenja i temperatura.Sadrže EP aditive. U svom sastavu ne sadrže olovo ni rastvarače. Ne ispiraju se slanom i slatkom vodom.


Shell Omala Oil

Upotreba, opis i specifikacije: EP industrijsko ulje za reduktore, koje pruža najviši stepen zaštite od habanja. Namenjeno je za sve mehaničke industrijske prenosnike pod najvišim statičkim i dinamičkim opterećenjem. Objedinjava veliku temperaturnu postojanost i trajnost sa dobrom zaštitom od korozije ...


 1  2  3  4  5 > >>

Ukupno: 5  Prikazano: 1 - 1
Triton oil