Motorna ulja za 4T motocikle

MOL Dynamic Moto 4T Racing Pro 5W-60
Potpuno sintetičko motorno ulje sa jedinstvenom tečljivošću namenjeno modernim četvorotaktnim motorima motocikala visokih performansi. Formira veoma stabilan i postojan uljni film čak i na visokim temperaturama i pri ekstremnim opterećenjima. Osigurava optimalan prenos obrtnog momenta na spojnicama. 

Nivo performansi, odobrenja:
API SL; JASO MA2

MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50
Sintetičko motorno ulje za motocikle sa najnaprednijom tehnologijom aditiva. Formira debeo uljni film na površini delova motora, smanjuje habanje i sprečava koroziju. Obezbeđuje savršenu zaštitu motora čak i pod ekstremnim opterećenjima. Osigurava optimalno trenje u mokrim kvačilima. Preporučuje se za motocikle visokih performansi koji se voze u veoma teškim uslovima, kako pri vožnji van drumova (off-road, sport, enduro, quad) tako i na drumu. 

Nivo performansi, odobrenja:
API SL; JASO MA2

MOL Dynamic Moto 4T Street 10W-40
Delimično sintetičko motorno ulje visokih performansi za savremene četvorotaktne motocikle. Ovo ulje je savršen izbor za podmazivanje motora kod običnih motocikala, čopera, kroserica i sportskih motocikala. Naročito se preporučuje za motocikle sa ili bez katalitičkog konvertera i za motocikle opremljene vlažnim kvačilom. 

Nivo performansi, odobrenja:
API SG; JASO MA2

MOL Dynamic Moto 4T Scooter 10W-40
Delimično sintetičko motorno ulje visokih performansi za savremene četvorotaktne mopede ili skutere. Naročito se preporučuje i za nove i starije četvorotaktne sportske motocikle, čopere, kroserice. 

Nivo performansi, odobrenja:
API SG; JASO MA2

MOL Dynamic Moto 4T GP 20W-50
Posebno se preporučuje za motocikle kod kojih se predlaže upotreba motornog ulja velike viskoznosti (npr. Harley-Davidson, Buell). Takođe je odličan lubrikant za starije motocikle sa velikom kilometražom. 

Nivo performansi, odobrenja:
API SG; JASO MA2

Motorna ulja za 2T motocikle

MOL Dynamic Moto 2T
Sintetičko ulje za dvotaktne motore, posebno pogodno za podmazivanje motora sa katalizatorom izduvnih gasova. Smanjuje emisiju izduvnih gasova i habanje motora. Preporučuje se za savremene dvotaktne motore motocikala velike snage, skutere, male baštenske mašine, motorne testere i motore koji se koriste za pogon sportskih letelica. 

Nivo performansi, odobrenja:

API TC; JASO FD; Piaggio; Husqvarna; ISO-L-EGD

MOL Dynamic Sprint 2T
Motorno ulje visokih performansi za dvotaktne motore koji se podmazuju automatskim ubrizgavanjem ulja ili predmešanjem. Potpuno odgovara dvotaktnim motorima motocikala, baštenskih mašina i motornih testera. 

Nivo performansi, odobrenja:

API TC+; JASO FD; CEC TSC-3; ISO-L-EGD

MOL Arol 2T
Motorno ulje opšte namene za dvotaktne benzinske motore koji se podmazuju mešavinom goriva i ulja. Idealno podmazivanje se ostvaruje odnosom mešanja preporučenim od strane proizvođača motora. U slučaju da takav podatak ne postoji, preporučeni odnos mešanja je 1:50. 

Nivo performansi, odobrenja:
API TA

MOL Dynamic Moto Chain O-X Spray 400mL
Moto sprej za lance aditiviran teflonom može da se koristi za motore koji se voze na putu, ali isto tako i van njega. Obezbeđuje odličnu zaštitu od habanja i adheziju. Štiti od korozije, otporan je na vodu. Redovnom upotrebom ovog proizvoda može se povećati snaga motora.
MOL Dynamic Moto Chain Clean O-X 500mL
Veoma efikasan pri čišćenju i odmašćivanju lanaca motocikala sa i bez O i X prstena. Ovim sprejom možete jako lako i precizno očistiti lanac. Nema lošeg uticaja na materijal od kog je lanac napravljen.