MOL SERBIA – DVE DECENIJE USPEHA

Naš dugogodišnji partner – kompanija MOL Serbia obeležila je jubilej – 20 godina rada u Srbiji, a na svečanom prijemu, osim osvrta na prethodne dve decenije poslovanja, menadžment kompanije je predstavio i planove za naredni period.

C:\Users\Danica\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Outlook\3YV9FQJ9\foto162.jpg

Kompanija MOL Serbia je u Srbiju došla 2003. godine kada je prvo počela sa radom veleprodaja goriva, koja i danas predstavlja značajan segment njenog poslovanja, s obzirom da se MOL Serbia nalazi u samom vrhu kompanija koje se bave veleprodajom goriva. Nakon samo dve godine (2005.) otvorena je prva servisna stanica u Beogradu, koja se i danas nalazi na istom mestu u Višnjici, navodi se u saopštenju.

Tokom dve decenije rada, kompanija je vodila računa da konstantno inovira i korisnicima u Srbiji, osim najkvalitenijih goriva, ponudi i gastro segment, kao i TNG, polimere, bitumen, lubrikante, auto-hemiju. U prilog ovom ide i činjenica da u okviru MOL Serbia servisnih stanica rade Fresh Corneri od 2015.

Triton oil je 2008. godine u svoju ponudu uvrstio kompletnu paletu maziva kompanije MOL i od tada teče naša uspešna saradnja. Čestitamo našim partnerima i želimo im još mnogo ovakvih jubileja!

Pročitajte više:  https://biznis.rs/vesti/srbija/mol-serbia-obelezio-20-godina-poslovanja/