Zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti 2019

Bisnode Srbija dodeljuje preduzeću TRITON OIL DOO BEOGRAD Zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti 2019.

Bonitetna izvrsnost = bezbednost, uzornost, uspešnost

Na osnovu izuzetnih poslovnih rezultata, kompanija TRITON OIL DOO je i ove godine dobila međunarodni sertifikat sa kreditnim rejtingom AAA koji izdaje Bisnode AB Švedska. Ovaj sertifikat se izdaje pod licencom Dun & Broadstreet, prema evropskom modelu za poslovnu izvrsnost – European Foundation for Quality Management.

Na osnovu analize poslovanja za protekle tri godine: 2017., 2018. i 2019., produžena je važnost za Gold certificate (ranije izdat za 2016., 2017. i 2018. godinu). Uslov za izdavanje je da pravni subjekt tri godine zaredom ispuni stroge kriterijume međunarodne kategorizacije i procene sa kreditnim rejtingom AAA).

Sertifikat izvrsnosti mogu dobiti samo firme koje zadovoljavaju kriterijume i rangiranje i koje su se time uvrstile u najviši deo lestvice bonitetne izvrsnosti.

Konkretno, radi se o 3,8% privrednih subjekata u Srbiji!

Prema analizama, firme sa trogodišnjim kreditnim rejtingom posluju natprosečno, a njihove karakteristike su: verovatnoća da će otići u stečaj ili likvidaciju < 0,08%, da će biti izbrisani je < 0,81% , da će ući u blokadu je < 0,41%.

Subjekti sa zlatnom bonitetnom ocenom AAA imaju verovatnoću od 91% da će bonitetnu izvrsnost ostvariti i u narednoj poslovnoj godini.
Naš novi sertifikat se nalazi na stranici: http://www.tritonoil.rs/sertifikati/