MOL Neoma NH 2

Mast na bazi kalcijum kompleksa

Visokokvalitetna maziva mast na bazi kalcijum kompleksa. Zahvaljujući odličnoj zaštiti od habanja koju pruža, kao i svojim EP karakteristikama, pogodna je za podmazivanje ležajeva izloženih velikim opterećenjima u širokom temperaturnom opsegu. Dobra mehanička stabilnost obezbeđuje potrebno podmazivanje čak i u slučaju dugotrajne izloženosti vibracijama. Može se koristiti u industriji i za podmazivanje vojne mehanizacije, u pojedinačnim i centralnim sistemima podmazivanja valjaka. Posebno je pogodna za podmazivanje ležajeva valjaka u industriji čelika.

Opseg temperature: između -30°C i +140°C (uz redovno domazivanje +180°C).

MOL Neoma GT 2EP

Mast na bazi kalcijum kompleksa

Specijalna maziva mast visokih performansi na bazi kalcijum kompleksa sa dodatkom PTFE i grafita. Čvrsti aditivi štite od zaribavanja. Zajedničko dejstvo čvrstih i EP aditiva obezbeđuje odličnu zaštitu od habanja i trenja čak i pod veoma velikim opterećenjima. Pogodna je za podmazivanje zavrtnjeva, glava za bušenje koje rade pod velikim opterećenjem i malim brzinama i ostalih sklopova podložnih visokom riziku od zaribavanja.

Opseg temperature: između -20°C i +180°C.

MOL Neoma K 3 S

Mast na bazi kalcijum kompleksa

Visokokvalitetna maziva mast na bazi kalcijum kompleksa. Zahvaljujući osobini odlične zaštite od habanja i prirodnoj EP karakteristici pogodna je za podmazivanje opreme izložene velikim opterećenjima u širokom temperaturnom opsegu. Dobra mehanička i oksidaciona stabilnost obezbeđuje potrebno podmazivanje čak i u slučaju dugotrajne izloženosti vibracijama. Pogodna je za podmazivanje klizajućih delova mašina i liftova u industriji i poljoprivredi. Preporučuje se prvenstveno za pojedinačne sisteme podmazivanja.

Opseg temperature: između -30°C i +120°C (uz redovno domazivanje +140°C).