ENSIS DW 6055 – sredstvo za izuzetno dugotrajnu zaštitu od korozije sa svojstvom istiskivanja vode (ISO 6743-8 RFF)

ENSIS DW 6055 je smeša dearomatizovanog rastvarača i pažljivo odabranih aditiva, koji pruža zaštitu u trajanju od 60 meseci u zatvorenom i nekoliko meseci na otvorenom. Sredstvo za zaštitu od korozije vrhunskog kvaliteta, sa svojstvom istiskivanja vode, koje ostavlja voštani film, otporan na ljuštenje I pucanje, neutrališe otiske prstiju i može se ukloniti kad se ukaže potreba. Koristi se za zaštitu čelika i obojenih metala. Ne sadrži barijum.

ENSIS DWO 1200 – sredstvo za dugotrajnu zaštitu od korozije sa svojstvom istiskivanja vode (ISO 6743-8 REE)

ENSIS DWO 1200 je smeša mineralnog ulja veoma niske viskoznosti i pažljivo odabranih aditiva, koji pruža zaštitu u trajanju do 12 meseci u zatvorenom. Sredstvo za zaštitu od korozije vrhunskog kvaliteta, sa svojstvom istiskivanja vode, koje ostavlja veoma tanak uljni film, koji je samoobnavljajući, otporan na ljuštenje i pucanje, neutrališe otiske prstiju i može se lako ukloniti kad se ukaže potreba. Koristi se za zaštitu čelika i obojenih metala. Sadrži performansne aditive veoma blagog mirisa za prijatniji rad. Ne sadrži barijum. Ne sadrži VOC (lako isparljiva organska jedinjenja), čime zadovoljava zahteve evropske regulative.

ENSIS RPO 1200 – sredstvo za dugotrajnu zaštitu od korozije – (ISO 6743-8 RD)

ENSIS RPO 1200 je smeša mineralnog ulja veoma niske viskoznosti i pažljivo odabranih aditiva, koji pruža zaštitu u trajanju do 12 meseci u zatvorenom. Sredstvo za zaštitu od korozije vrhunskog kvaliteta, koje ostavlja veoma tanak uljni film, koji je samoobnavljajući, otporan na ljuštenje i pucanje, neutrališe otiske prstiju i može se lako ukloniti kad se ukaže potreba. Koristi se za zaštitu čelika i obojenih metala. Sadrži ulja sa veoma niskim sadržajem PCA, prevazilazeći zahteve zakonske regulative i ne sadrži barijum.

ENSIS WBC 1200 – sredstvo za dugotrajnu zaštitu od korozije na bazi vode

ENSIS WBC 1200 je smeša organskih inhibitora korozije i mazivog ulja koja pruža dugotrajnu zaštitu. Vreme zaštite zavisi od upotrebljene koncentracije, može se postići zaštita u trajanju do 12 meseci u zatvorenom. Sredstvo za zaštitu od korozije vrhunskog kvaliteta, potpuno rastvorljivo u vodi, koje ostavlja veoma tanak uljni film, koji je samoobnavljajući, otporan na ljuštenje i pucanje, neutrališe otiske prstiju i može se lako ukloniti kad se ukaže potreba. Nezapaljiv je i ne sadrži natrijum nitrit, barijum, bor i formaldehid.

RUST VETO 211 D – sredstvo za dugotrajnu zaštitu od korozije sa svojstvom istiskivanja vode (ISO 6743-8 REE)

RUST VETO 211 D je smeša dearomatizovanog rastvarača i pažljivo odabranih aditiva, koji pruža zaštitu u trajanju do 12 meseci u zatvorenom. Sredstvo za zaštitu od korozije vrhunskog kvaliteta, sa svojstvom istiskivanja vode, koje ostavlja veoma tanak masni film, otporan na ljuštenje i pucanje, neutrališe otiske prstiju i može se lako ukloniti kad se ukaže potreba. Koristi se za zaštitu čelika i obojenih metala. Ne sadrži barijum.