Mol Dynamic Garden 2T
Motorno ulje visokih performansi za sve dvotaktne bezinske motore, kako one koji se podmazuju mešavinom goriva i ulja tako i za dvotaktne motore koji se podmazuju automatskim ubrizgavanjem ulja.
Izvrsno se pokazalo za podmazivanje dvotaktnih baštenskih mašina kao što su kosilice za travu, ivične kosilice, prskalice za voćnjake i vinograde, motorne testere itd.
Štiti motor od habanja u intezivnim uslovima eksploatacije, sprečava taloženja koja nastaju na visokim radnim temperaturama i smanjuje emisiju izduvnih gasova. Sadrži aditiv za razblaživanje. Preporučen od strane proizvođača Stihl i Husqvarna.

Nivo performansi, odobrenja:
API TC+, JASO FD, CEC TSC-3, ISO-L-EGD

Mol Dynamic Garden 4T 10W-30
Sintetičko motorno ulje za vrhunsko podmazivanje četvorotaktnih motora kosilica, traktora za košenje trave, rotacionih kopačica, motokultivatora, mašina za čišćenje snega, generatora itd. Po svojim karakteristikama zaštita od habanja daleko prevazilazi ulja sličnih kategorija.
Usaglašeno je sa zahtevima proizvođača motora MTD,Briggs & Stratton, Honda, Stihl, Viking i Tecumseh.

Nivo performansi, odobrenja:
ACEA A3/B4-08, API SL/CF

Mol Dynamic Garden 4T 30/40
Sezonsko motorno ulje za vrhunsko podmazivanje četvorotaktnih motora kosilica, traktora za košenje
trave, rotacionih kopačica, motokultivatora, generatora i drugih malih mašina sa četvorotaktnim motorom u periodu od proleća do jeseni.
Usaglašeno je sa zahtevima proizvođača motora MTD, Briggs & Stratton, Honda, Stihl, Viking i Tecumseh.

Nivo performansi, odobrenja:
API SJ/CF