XTREME GRIND TS odobren za upotrebu u OMF sistemima kompanije TRANSOR

QualiChem,Inc. sa zadovoljstvom objavljuje da je 7. februara 2022. godine  kompanija Transor Filter USA odobrila Qualichem sredstvo za brušenje XTREME GRIND TS za upotrebu u njihovim premijum sistemima za filtraciju.

“XTREME GRIND TS je naše najbolje sredstvo za brušenje karbida i drugih alatnih materijala. Veoma smo srećni jer je XTREME GRIND TS dobio odobrenje (Approval) od kompanije Transor, nakon što je prošao njihov rigorozni test u trajanju od 2000 h”, rekao je Džon Vajli, direktor marketinga kompanije Qualichem.

“Prepoznajemo i divimo se dugogodišnjoj  reputaciji kompanije Transor, poznatoj po “One Micron Filtration (OMF)” tehnologiji i ponosni smo što imamo priliku da ponudimo naše najbolje sredstvo za brušenje alatnih materijala za upotrebu u njihovim sistemima.”

XTREME GRIND TS je jedno od premijum  Gas-to-Liquid (GTL) ulja za brušenje kompanije Qualichem, koje se odlikuje idealnim balansom između viskoznosti, tačke paljenja i performansi brušenja. XTREME GRIND TS zadovoljava stroge zahteve specifikacija za Transor OMF sisteme i pogodan je za širok opseg operacija brušenja gde se zahteva niska viskoznost i fina filtracija.

Pročitajte više…