Novo skladište i resertifikacija sistema kvaliteta

Novu godinu smo započeli nadzorom našeg sistema kvaliteta i resertifikacijom, prema zahtevima standarda ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.  Zbog proširenja predmeta i područja primene stekli smo nove sertifikate, koje možete preuzeti na strani:  http://www.tritonoil.rs/sertifikati/ .

Proširenje područja primene je posledica naše odluke da započnemo samostalno skladištenje u cilju poboljšanja usluge. Poslovanje u skladištu smo uvrstili u naš sistem kvaliteta i primenili sve potrebne mere da bi se novi proces skladno uklopio u postojeći sistem. Sa zadovoljstvom konstatujemo da se naš trud isplatio – sistem besprekorno funkcioniše, a resertifikacija je obavljena bez neusaglašenosti.

Novo skladište se nalazi na adresi: Miloša Obilića 62, u Šimanovcima. Tu će vas dočekati  naš tim obučenih ljudi, koji će vas uslužiti u najkraćem mogućem roku. Skladište je visokoregalnog tipa, moderno opremljeno, površine 800m2, kapaciteta 700 paletnih mesta, odnosno oko 500 t maziva.

U cilju lakšeg snalaženja, pogledajte lokaciju našeg skladišta na mapi koja se nalazi na našem sajtu: http://www.tritonoil.rs/kontakt/

Dobro došli!

Triton Oil Repsol