MOL Turbine Longlife
Sintetička turbinska ulja superiornih performansi. Sadrže visokotehnološke aditive posebno razvijene za najzahtevnije uslove rada stacionarnih gasnih turbina. Obezbeđuju ekstremno duge servisne intervale. Pogodna su za podmazivanje turbokompresora i ostalih cirkulacionih sistema, gde zahtevi za termičkom i oksidacionom stabilnošću ne dozvoljavaju upotrebu konvencionalnih ulja.
MOL Turbine K
Cirkulaciona ulja premijum performansi, na bazi duboko rafinisanih mineralnih ulja, namenjena podmazivanju cirkulacionih i kontrolnih sistema stacionarnih parnih i gasnih turbina. Pogodna su za korišćenje u turbokompresorima i drugim aplikacijama gde se zahteva odlična oksidaciona stabilnost, zaštita od rđe i dobra površinska svojstva (npr. oslobađanje vode, niska tendencija stvaranja pene, brzo odvajanje vazduha).
MOL Turbine EP
Cirkulaciona ulja premijum performansi, na bazi doboko rafinisanih mineralnih ulja, namenjena za podmazivanje cirkulacionih i kontrolnih sistema stacionarnih parnih i gasnih turbina. Poseduju napredna antihabajuća svojstva. Pogodna su za korišćenje u turbokompresorima i drugim aplikacijama gde se zahteva odlična oksidaciona stabilnost, zaštita od rđe i dobra površinska svojstva (npr. oslobađanje vode, niska tendencija stvaranja pene, brzo odvajanje vazduha.